Tercer peu de s'àvia Corema

Bon dia famílies! Com ha anat el pont? Els fillets i filletes de la classe dels cavalls han tornat amb moltes aventures que contar.

Aquesta setmana és més curta però també hem tingut encarregats. L'equip GROC ha fet tots els càrrecs. 

Com cada dimecres hem fet la capsa de vida. Aquesta setmana en Jordi ens ha presentat la seva. Ens ha agradat molt. Primer ens ha mostrat uns contes molt xulos que més tard hem llegit. També hi havia fotos de la seva família, roba de quan era petit, un conte del coronavirus que va escriure ell, un tresor amb pedres de la platja  i un fòssil. Més tard, hem vist un power point amb més fotos i moltes coses que li agraden fer com jugar a futbol. Per acabar hem ballat la seva cançó preferida: Coldplay - Adventure Of A Lifetime. Enhorabona Jordi!

A la sessió d'art hem començat amb la decoració de primavera. Farem abelles, insectes i flors!
El dijous a la rodona del matí vam recordar les lletres LL i M. Vam classificar el elements de la capsa dels sons amb aquestes dues lletres.
També vam treballar el traç dels nombres amb un cotxe!

El dijous vam fer biblioteca. Vam acabar el conte de Respira. Vam aprendre 4 postures més de relaxació! Després vam mirar contes tots junts.
El divendres vam treballar consciència fonològica amb frases boges. Havíem de contestar si o no a frases com: Tenc 3 mans o  les gallines  ponen ous.

També vam presentar el nombre 4: Vam jugar amb el seu traç i a trobar grups de quatre coses per la classe. Després vam fer una feineta per treballar el seu traç.
També hem jugat per racons.

Però el que més ens agrada dels divendres és la visita de la s'àvia Corema. Avui la classe dels gegants ha llevat el tercer peu. La setmana pròxima ens toca a nosaltres! Quins nivis!!Esper que us hagi agradat! Bon cap de setmanaComentaris