setmana del 7 al 11 de juny

 Bon dia famílies!! Aquesta setmana l'equip verd ha fet d'encarregats!

El dilluns vam fer psicomotricitat. Vam poder jugar amb els "zancos". Caminàvem com si fossin gegants!
El dilluns l'equip 2 va anar a l'hort a recollir les pastanagues! Han crescut molt des que les vam plantar.
El dimarts ens va visitar la lletra U. Vam fer el traç d'aquesta lletra i vam pensar paraules que comencessin amb la lletra U com: unicorn, ungla, ull, ulleres, univers... Després vam fer una feineta.
El dimarts també vam jugar a racons.

El dimecres ens va visitar la darrera lletra de la nostra capsa dels sons: W. Aquesta lletra és un poc difícil. Hi ha molt poques paraules que la tinguin. Però vam sortir: Windsurf, waterpolo i wally
També vam jugar a racons.
Aquest dimecres ha estat el darrer dia que el programa amb bona fruita ens ha enviat fruita. Ens han portat albercocs.
El dimecres a la sessió d'art vam acabar la nostra portada per les feinetes d'aquest trimestre. Després de tenir el fons de la mar  preparat, vam dibuixar animal que viuen a la mar! Ens vam sortir uns pops, unes estrelles de mar, una cavallets de mars, uns taurons, peixos pallasso...

El dimecres també ens vam endur a casa les pastanagues que van recollir de l'hort.
El dijous va ser la darrera sessió que vam contar el conte de Gràcies! Vam construir les cases de tots els personatges i després vam dibuixar als nostres veïns que són els amic i amigues de la classe dels cavalls. Per acabar, vam mirar contes tots junts!
El divendres vam treballar les nostres pors! Primer vam contar el conte de " El MONSTRE DE LA POR". Després vam dibuixar i escriure les nostres pors a un paper i finalment li van donar de menjar al monstre menja pors! D'aquesta manera ja no tornarem a tenir por mai més!


Esper que us hagi agradat! Bon cap de setmana!
Comentaris